Adverteren in vakmedia

Maak gebruik van de kracht van onze crossmediale kanalen. Omdat onze lezers actief zijn op verschillende kanalen, spelen we hier met onze merken maximaal op in en benutten we de kracht van elk kanaal optimaal.

Digitaal, print of een combinatie van beide? Kies zelf hoe je jouw boodschap wil communiceren.

“Projectburo is overtuigd dat Polycaro goed gelezen en bewaard wordt door het professionele publiek in onze sector én ook een goede spreiding heeft. We ervaren ook de respons!”

—Patrick Buysse, Projectburo PB

Sterke bedrijven    
kiezen voor sterke merken

Voor meer dan 250 bedrijven verzorgen wij de B2B communicatie naar specifieke doelgroepen. Communiceren over een project? Een nieuw product in de markt zetten? 

Onze marketeers weten hoe we een campagne succesvol in de markt zetten.

Proefexemplaar aanvragen

Met onze merken brengen we kwalitatieve, betrouwbare en onmisbare vakinformatie aangevuld met inspirerende interviews op maat van onze doelgroepen. We blijven de focus leggen op de lezer én op hoogwaardige content.

“Voor ons is Renoscripto hét vakblad bij uitstek. We vinden er een schat aan informatie, vooral via de projectdossiers en technische artikels. Het is het beste medium om onze expertise in de verf te zetten. Wij zijn en blijven trouwe adverteerder en krijgen hiervoor positieve feedback terug van onze klanten en architecten”

— Wim Dombrecht, Rewah
Van welke merken wens je de mediakit te ontvangen?
Mediakit

Mediakits aanvragen

Wens je meer informatie over de doelgroepen, het bereik of de adverteer mogelijkheden van onze merken? Vul dan jouw gegevens in en ontvang de mediakits in jouw mailbox!

Campagne samenstellen

Bezorg ons informatie omtrent de planning, budget en doelstellingen van jouw campagne en ontvang binnen de 2 werkdagen een voorstel op maat. Uiteraard volledig vrijblijvend.