Contact

Aarzel niet om ons te contacteren met al jouw vragen over onze magazines en adverteermogelijkheden! Ons team staat altijd klaar om jou te helpen en waar nodig te adviseren.

Adverteren

Neem contact op via info@oola.be of +32 50 250 170 voor alle vragen over het adverteren via onze merken. Wens je een offerte op maat te ontvangen? We helpen je graag verder.

Via campagne samenstellen kun je ons op een eenvoudige manier meer informatie bezorgen over jouw campagne. Zo kunnen wij snel en gericht een voorstel uitwerken op maat van jouw doelstellingen, timing en budget.

Abonnementen

Voor alle vragen met betrekking tot onze abonnementen, gelieve contact op te nemen met onze abonnementenservice via info@oola.be.

Facturatie

Een vraag over een inkomende factuur? Neem contact op met onze boekhouding via info@oola.be.

Nieuws insturen

Wens je een nieuwsitem in te sturen? Heb je een tip voor de redactie? Een interessant project waar je momenteel aan werkt? Een opmerkelijk verhaal of iets wat je is opgevallen? Laat het ons weten via news@oola.be. Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Bedrijfsgegevens

Veldemeersdreef 3     
9880 Aalter     
OOLA bv     
BE0762.914.502

Locatie kantoor

Izegemsestraat 60   
8800 Roeselare

Zelf jouw campagne samenstellen?

Bezorg ons meer informatie omtrent de planning, het budget en de doelstellingen van jouw campagne en ontvang binnen de 2 werkdagen een voorstel op maat. Uiteraard volledig vrijblijvend.